Dit is wat je kunt kopen in april

Happy New Month! Ja, april is hier! Ik kan niet geloven dat we een maand weg zijn naar mijn verjaardagsmaand, mei. Wat wil je deze maand kopen? Ter voorbereiding op de lente en de zomer, hier zijn hier in april en daarbuiten kunt kopen. Elke maand maak ik een lijst hiervan die in mijn radar staan, evenals wat ik voor de maand wil kopen. Deze producten kunnen variëren van kleding, schoenen, accessoires, stukken in het huis en schoonheidsartikelen. Dit is ook tijd dat ik aan het begin van schoonheidsproducten die ik momenteel heb, dat op is. Ik voeg ook één product of meer producten toe die op mijn high-end verlangenlijst staan. Elke maand ben ik van plan te delen wat ik koop voor de maand, evenals in de situatie die je leuk vindt, kun je dat ook doen. Hieronder staan ​​producten die ik voor april koop en hier zijn wat u in april kunt kopen.

<< >

Dit is wat ik deze aprilfashion koop:

Spring gekweekte broek
Ik gebruik de laatste tijd veel lente pastelkleuren. Ik zag deze gekweekte broek in licht paars op sociaal netwerk, maar deze werd nog niet in ons aangeboden. Ik heb het momenteel in Beige en de in vorm is geweldig. Ik ben van plan dit te krijgen, evenals een bijpassende blazer. Perfecte lente -pasten.
Winkel nu

Lichtblauw direct gesneden jas
Als ik verklaar dat ik pastel wordt geconsumeerd voor de lente, lieg ik niet. Ik heb net deze lichtblauwe blazer gekozen, evenals de bijpassende shorts hieronder. Ik kan niet wachten om je precies te laten zien hoe ik het voor de lente heb gestyled.
Winkel nu

Korte broek
Dit is de RB Leipzig Thuisshirt bijpassende shorts om te combineren met de lichtblauwe blazer. Ik geniet van pastelkleurige shorts die geschikt zijn voor de lente en de zomer.
Winkel nu

Verklaring hangers zijn dit seizoen een must-have en daarbuiten. Dit zal de gemakkelijkste outfits transformeren.
Winkel nu

SCHOONHEID:

Kiehls Corrective Dark Area Corrector
Ik gebruik dit nu al een tijdje en het is echt effectief. Mijn huidige is bijna klaar; Dus ik vereiste om opnieuw te vullen.
Winkel nu

Ik gebruik dit momenteel net zo goed als ik hou van. Tijd om Watford FC Thuisshirt opnieuw te vullen. Ik gebruikte eerder bessensmaak; Nu wil ik de Apple Lime proberen. Ik stel dit zeker aan. Ik houd mijn lippen soepel en gehydrateerd.
Winkel nu

Je Bologna FC 1909 Thuisshirt kunt ook genieten:

Hoe u uw herfstwerkstijl kunt upgraden

Hoe u uw werk kunt vernieuwen, klopt dit …

De beste methode om aan uw nieuwe …

Last minute concepten voor Valentijnsdag …

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te krijgen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *