Little Mountain Tee Shirts Printing

Bit Mountain T -shirts afdrukken
Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Little Mountain Print Shoppe beïnvloed door de bergen, glooiende heuvels, wolkenloze skylines en rijke bossen die Joe Horacek (zowel de eigenaar als de exploitant van het bedrijf) ontdekte op een foto die zijn ouders hadden weggehouden. Veel van alle naam komt echter uit zijn begrip, die in Tsjechisch aangeeft “Little Mountain”. Alles kwam op natuurlijke wijze samen voor het schermafdrukproces en het bedrijfsleven. De rest is geschiedenis zoals ze zeggen.
Door standaardgereedschap te gebruiken, zoals grafiet, waterkleurverven, houtskool, markeringen en verschillende schone ideeën, produceerde Joe een zowel organische als natuurlijke look. De stijlen en de algemene techniek van de producten en presentatie zijn gebaseerd op een extreem basisconcept – minder is meer. Hij denkt dat veel kan worden bereikt met een combinatie van basisbeeld en solide typografie, waarbij de aantrekkingskracht in bit onvolkomenheden wordt ontdekt.
Zijn passie werd T -shirts veranderd in iets speciaals. Alles ziet er kostbaar, zowel expert als discreet. Nadat ik op de site had gezet, had ik maar één ding in gedachten – ik wil zo veel shirts zo veel!
Bekijk zowel de producten als de site als u aan veel meer details nadenkt en laat me begrijpen of ik gek ben om te geloven dat dit precies is wat we vereisen in de tee shirts -printbedrijf:
Kleine Mountain Print Shop:
Het printwinkel Collective // ​​Whitelmsco -script // SilverBeards zijn Epicride tot je Dielmps maïs geellmps groen
0/5 (0 beoordelingen)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *