Sporty Stripes

Fotografie door Melanie Riccardi

Jurk: Kate Spade (momenteel veel meer dan 60% korting en aangeboden in elke maat!) | Pumps: SJP -collectie (lagere hielversie hier) | Sneakers: Adidas (ook hier) | Zonnebril: Nina Ricci (erg vergelijkbaar hier op 30% korting!) | Lip: NARS

<< >

Ik hou van de flexibiliteit van deze jurk. Met een paar pompen is het ideaal voor het kantoor, met sneaks krijgt het een stijlvolle sfeer die perfect is voor het uitvoeren van taken in het weekend. In beide scenario’s is de gebreide stof ultra comfortabel, dus hij is voor alles voorbereid.

Als deze zwarte en witte horizontale strepen je bang maken, inspecteer dan deze vergelijkbare jurk en deze vergelijkbare jurk of een paar van mijn andere stripey -favorieten hieronder. Velen van hen zijn momenteel het beste te koop tijdens de Nordstrom -jubileumverkoop, dus inspecteer ze voordat de verkoop eindigt in een week vanaf vandaag! Ook als je het nog niet hebt doorgenomen, inspecteer dan mijn net recent bijgewerkte winkelpagina hier op veel meer gekke goede keuzes uit de verkoop. Als je hier nieuw bent en niet bekend bent met deze legendarische verkoop van alle verkopen, is het echt alle herfstmode – die de meeste nog niet bij andere retailers worden aangeboden – die nu te koop zijn voordat ze weer volkomen Kosten na 3 augustus. Het lijkt misschien voorbarig om te geloven over herfst, maar als iemand die absoluut uitblinkt in de kunst van uitstel, zelfs ik ben opgewonden om het pistool voor deze prijzen te springen. In september wanneer deze laarzen weer naar de volledige prijs zijn, kan ik ervoor zorgen dat u zelf high-fiving zult hebben.

Vorig item

1 van 18

volgende item

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *