Verwen je baby met de beste biologische kleding van groothandelaren

verwen je baby met de beste biologische kleding van groothandelaren
15/10/2014, geplaatst door Alanic Global
Een baby krijgen is een van de beste ervaringen die iemand kan hebben. Het is dus vrij onnodig om te zeggen dat iedereen zou doen wat in het beste belang van de baby is. Als het gaat om kleding voor pasgeborenen, peuters en baby’s, is er een grote vraag naar mode -items gemaakt van biologische kleding. Dit komt omdat naarmate de dagen voorbij zijn, mensen zich steeds meer bewust worden van de nadelige effecten van chemische stoffen op hun kinderen. Organisch ontwikkelde babykleding maakt gebruik van pesticidenvrije stoffen en productieprocessen die wegblijven van harde chemicaliën.
Waarom voor je bundel van vreugde zorgen?
De huid en het lichaam van een baby of peuter is veel kwetsbaarder en gevoeliger voor de schadelijke verontreinigingen die in de omgeving aanwezig zijn in vergelijking met een volwassene. De babyhuid is bijna 5 keer dunner en bestaat uit minder olie waardoor het poreuzer wordt. Er is ook minder hoeveelheden melanine die de huid van de peuter beschermt tegen zonnebrand. Het metabolisme van een baby is hoger, hoewel hun gewicht lager is, waardoor de baby veel meer vatbaar is voor het absorberen van vuil en gifstoffen. Bovendien zweet een baby meestal minder dan een volwassene, waardoor het moeilijk is om de lichaamstemperatuur goed te reguleren.

Wat te vermijden?
De meeste kledingartikelen die op de markt worden gevonden, zijn gemaakt van materialen die de huid van een baby kunnen schaden. Kledingartikelen gemaakt van acryl, polyester, nylon en fleece kunnen leiden tot huidirritatie. Deze materialen zijn vaak afgeleid van aardgas of aardolie, waardoor het schadelijk is voor de baby. Zelfs katoenen kleding kan gevaarlijk zijn, omdat chemicaliën zoals verzachters op siliconen, chloorbleekten, siliciumwassen en kleurstoffen worden gebruikt om ruw katoen om te zetten in bruikbare doek. Deze stoffen kunnen brandende sensaties, slaapproblemen veroorzaken en de kwetsbaarheid van het kind voor kanker vergroten.
Biologische kleding is de veiligste gok?
Aan de andere kant wordt biologische kleding gemaakt met het gebruik van herbiciden, pesticiden of kunstmatige meststoffen, waardoor het veilig is voor jonge peuters. Het wordt gekweekt met behulp van veiligere methoden zoals handmatig wieden en gewasrotatie. Biologische kleding biedt bescherming tegen stof en vermindert de neiging van kwalen en allergieën zoals astma. Bovendien is biologische kleding ook erg zacht, delicaat en ademend, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen.
Als u op zoek bent naar biologische kleding voor uw baby, dan is uw beste weddenschap om contact op te nemen met groothandel in biologische kleding. Deze distributeurs kunnen u biologische kleding bieden bij bulkhoeveelheden en bieden uw vrij concurrerende tarieven.

Tags:
Fabrikanten van biologische kleding voor kinderen
Biologische kleding
biologische kledingdistributeurs
Organische kleding groothandel
Groothandel biologische kleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *