7 Beste voedingsstoffen voor huidverzorging die wonderen werkt wanneer topical wordt gegeten of gebruikt

Een van de beste manieren om de bloedsomloop te verbeteren en collageen op te starten of om veel meer leven in je huid te brengen, zou allemaal biologisch worden. Dit is de reden waarom we vandaag veel meer willen spreken over de beste voedingsstoffen voor de huid, die, wanneer ze worden geconsumeerd of topical gebruikt, de saaie huid helder kan maken. Laten we vandaag eens kijken naar onze keukens, een plek waar deze geheime ingrediënten rusten en ze één voor één uitkiezen om de beste voedingsstoffen voor de huid te gebruiken.
[Lees ook: ongelooflijk fruit goed voor de huid]

7 beste voedingsstoffen voor de gezondheid van de huid
Hier is een lijst die u moet vastpinnen op de larder of de koelkast op de beste voedingsstoffen voor de huid Athletic Bilbao Thuisshirt die gemakkelijk thuis beschikbaar is.
1. Rajma / Bidney -bonen
Als je van Rajma of Bidney -bonen houdt, zou je huid het gelukkigst zijn. Dit komt omdat biderbonen veel eiwitten bevatten die helpt bij het versterken en repareren van huidcellen. Huidcellen worden vrij vaak geconfronteerd met de toorn van gratis radicalen en de schadelijke UV -stralen van de zon. Bidney bonen bij het verteren in het systeem helpt bij het afbreken van zijn eiwit en het vormen van aminozuren. Dit helpt bij het bouwen en repareren van cellen, en om ook veel meer collageen voor de huid te vormen.
Bron: CoimbatoreonlineShopping.in2. Tomaten
Garneer je salades met tomaten, omdat ze lycopeen rijk zijn en kunnen helpen de huid te stoppen door zonnebrand. Je zou ze rauw kunnen eten of de pasta van tomaten gebruiken om Tans en zonnebrand ook van de huid SSC Napoli Thuisshirt te verwijderen, wanneer ze tegen de huid wreef en tien minuten voor een douche wordt bewaard- uw keuze. Naast de lycopeenfactor bevatten tomaten veel hoge koolhydraten, die de huid kunnen beveiligen tegen gratis radicalen.

Bron: tomatodirt.com3. Eiwitten
Eiwitten zijn een overvloedige bron van eiwitten die helpt bij het beveiligen en repareren van huidcellen, vooral voor vrouwen in de dertig en hoger. Onze huid lijdt af en toe aan gratis radicale schade, daarom heeft het veel eiwitten en voeding nodig. Eiwitten hebben ook biotine, wat een essentiële bron van vitamines is die de huid soepel en zacht houdt, tegen de droogheidsfactor.
[Lees ook: wat te eten voor gezond haar]

Bron: food52.com4. groene thee
Als het moe is, kan een kopje groene thee met limoen helpen de zintuigen te kalmeren. Maar hetzelfde wanneer gebruikt als badmiddel om de huid aan te vullen, zou geweldig zijn om te gebruiken. Groene thee heeft polyfenolen die helpen bij het bestrijden van de aanval van gratis radicalen en beschermt de huid ook tegen de schadelijke UV -stralen van de zon.
[SC: Mediad]

Bron: ytimg.com5. Walnoten
Een overvloedige bron van omega 3-vetzuren en een must-have voor degenen Servisch Voetbalelftal Thuisshirt die een vegetarische of een veganistische levensstijl leiden, zouden walnoten de beste manier zijn om je huid te laten gloeien. Slechts één walnoot per dag, geconsumeerd of gebruikt als een pasta kan helpen de huid glad en jong te maken in een handomdraai!
Bron: Servingjoy.com6. Avocado
Een andere voedingsstof die je nodig hebt voor je haar, huid en nagels zou van avocado’s zijn. De oliën in avocado kunnen helpen de huid te hydrateren en daarom wordt de puree van de vrucht gebruikt als een gezichtsmasker in veel culturen. Wat de huid in overvloed krijgt met behulp van een avocado is de overvloed aan vitamine E.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *