Minimalistische T-shirt-take me naar de bergen

Minimalistische T-shirts-breng me naar de bergen
‘Take Me to the Mountains’ is een gloednieuwe taak die is gemaakt in samenwerking tussen Mark van Leeuwen en het personeel van het niveau van collectief. Het Level Collective is een onafhankelijk ethisch kledinglabel dat klanten over de hele wereld heeft gegarandeerd een voorproefje van avontuur. Zowel de originaliteit en de verbeelding willen spannen, begonnen ze “Take Me No To the Mountains” -project. Deze baan wordt bijgewoond aan alle pro actieve mensen over de hele wereld die plezier hebben in een schot adrenaline wanneer in een tijdje.

Al hun stijlen zijn gemaakt door de algemeen bekende illustrator en kunstenaar Mark van Leeuwen. Hij was verantwoordelijk voor de eenvoudige natuurlijke illustraties naast de typografische zinnen die op de T -stukken zijn gemaakt. Samen hebben ze afgehandeld om iets te produceren dat volledig kan worden begrepen door degenen die op zoek zijn naar avontuur. Het leven ten volle leven zit achter bijna elke baan die het niveau collectief ooit heeft gedaan.

Het eindproduct wordt nu aangeboden en u kunt het onmiddellijk kopen door hier te klikken. Je kunt ook kiezen om Mark van Leeuwen en zijn ontwerpersteam hier te volgen, net zo goed en je kunt level collectief motiveren door mee te voldoen op Instagram: @thelevelcollective. Selecteer om uiteindelijk een fan van de natuur te worden door deze gloednieuwe, minimalistische T -shirts te gebruiken.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *