Geweldig grafisch kunstwerk van Steven Harrington!

Steven Harrington, echt een van de allerbeste ontwerpers die vandaag werken, blijft het gewoon doden met kunstafdrukken. Hij woont en werkt in Los Angeles. beïnvloed door het tijdsleven encyclopedieën van 1965 tot 1972, lijken tweedehands winkels en de psych van de jaren 60 van de humeurige blues, zijn kunst kan “contextuele objectiviteit” worden genoemd, met elk stuk geproduceerd als een concreet item symbiotisch gedefinieerd door een grotere context.

Harrington, samen met collega-kunstenaar Justin Krietemeyer, is de mede-oprichter van National Forest Style, waarvan de banen de Metropolitan Outfitters-catalogi, Burton Snowboards en de Nike Ole Mural zijn. Invloed van afbeeldingen, mode en graphics gevonden in het tijdsleven encyclopedieën van 1965-1972. Hoewel hij extreem druk is, ontdekt hij nog steeds tijd om te werken aan zowel in opdrachtgever als zelf geïnspireerde kunstbanen.
Hij heeft werk getoond in Los Angeles, New York, Dallas, San Francisco, Chicago, Philadelphia, Montreal, Tokyo, Melbourne, Barcelona, ​​Parijs, Milaan, evenals Berlijn.
Ik hou van zijn gebruik van kleur en sterke onderwerpen. Hier zijn enkele stukken uit het grafische kunstwerk van Steven:
Steven Harrington ArtworksSteven Harrington ArtoworksSteven Harrington Harrington ArtworksSteven Harrington Harrington ArtoworksSSTeven Harrington ArtworksStevenSSteven Harrington Artworks Harrington Arrewton Artwerken, Harrington in Harrington Acode Works binnen het bereik van Arm. “Ik vind het buitengewoon essentieel om mijn publiek altijd te laten begrijpen dat er een mens achter het werk zit.”
Als je zijn werk bekijkt, kun je zeker het menselijke element zien. Grillige, wankele gezichten, felle kleuren, evenals handgemaakte figuren knikken allemaal terug naar een man die gepassioneerd is om mensen met zijn werk te koppelen.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington ArtworksGraphic ArtworksSsteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks The Fantastic Artist is opgenomen in geweldige deals van projecten. Een van hen is “samengesteld door Arkitip” en ontwikkeld voor Incase, gericht op het leveren van creatief verfraaide Apple © -producten aan personen die waardering hebben voor de innovatieve kunst ook als technologie. Beide stijlen zijn niet alleen erg hip, maar ze bieden ook een psychedelische look.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks “Ik ontdek mezelf voortdurend en vraag me af wat‘ The Land of Art ’is. Omdat ik in gedachten kan houden, heb ik altijd getekend of geverfd. Ik heb altijd ‘nevenprojecten’ gehad, het is gewoon mijn personage om bezig te blijven. Ik bleef zowel leven als continu dingen maken, dit is van fantastisch belang voor mij. Het ontdekken van die persoonlijke tijd om te laten zien en dingen betreft, is echt essentieel en houdt me geaard als een mens. Het resultaat van die persoonlijke tijd in mijn leven veranderde in het maken van beelden. In mijn jongere dagen droomde ik van wat ook kunst. ”(Steven Harrington)
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks
0/5 (0 beoordelingen)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *