De meest iconische merken aller tijden

beroemde logo -merken
In de loop der jaren hadden merken hun methode bij het betreden van de geest van mensen. Het ding over het maken van belangrijke merken gaat helemaal over het beeld dat draait onder het product zelf. Reclame is tegenwoordig een uiterst belangrijke factor van de menselijke beschaving, dus we moeten er rekening mee houden dat visuele verbeelding belangrijker is in de marketingindustrie dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Om dit te laten gebeuren, vereisten u dat mensen met speciale vaardigheden bij het tekenen (zoals in het verleden was toen de grafische stijl niet zo prominent was, het gebrek aan technologie).
Talloze jaren hebben mensen zowel symbologie als iconografie gebruikt om met elkaar te communiceren. Uit de kindertijd ontdekken we partnersborden en pictogrammen met specifieke gevoelens of ideeën. Dit is precies hetzelfde met branding, omdat logo’s het karakter van het merk in de geest van de consument belichamen. Merken doen enorme inspanningen om emotionele verbindingen met de consument te produceren, evenals logo’s zijn slechts een van de vele methoden die ze kunnen communiceren wie ze zijn. Sommige logo’s zijn zo gangbaar in de samenleving dat ze onmiddellijk herkenbaar zijn.
Hieronder is een verzameling van enkele van de meest herkenbare logo’s. Sommigen hebben verschillende generaties gezien, en sommige zijn extreem nieuw, maar ze zijn allemaal snel herkenbaar en kunnen zelfs enkele gevoelens opwekken voor dat merk. Laat deze stijlen je beïnvloeden!
adidasappleat & taudibmwcoca colawalt Disneyebaygoogleharley davidsonibmintellegomarlboromcdonaldercedesmicrosoftnbcnflnikenintendoolympic gamespepsishellsonystarbucksupsUpsupsUpsUpsUpsupsUpsUpsupsUpsup

0/5 (0 beoordelingen)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *