Ankle Strap Sandals

Fotografie door Melanie Riccardi

Sandalen: Michael Kors | Jacket: Vince Camuto | Blouse: Vince Camuto (hou ook van deze bijpassende top) | Culottes: Vince Camuto (ook zoals de bijpassende rok hier en bijpassende shorts hier) | Bracelet: Kate Spade | Choker: Baubebar

<< >

In voortzetting van de focus van deze week op Spring Footwear, heb ik nog een paar favorieten – deze zwarte leer Michael Kors -sandalen. Ik hou van de hakken enkelriemsandalen die de afgelopen jaren extreem prominent aanwezig zijn (zoals deze), maar de Michael Kors -versies van vandaag sprongen naar me toe als een beetje meer gepolijst (en praktisch) met de dikkere taps toelopende teenriem – Vooral voor een deskundige omgeving. Ik moet stellen dat deze puppy’s een van de meest comfortabele hakken -enkelband -sandalen behoren die ik ooit heb gedragen. Het superzachte leer en de taps toelopen van de teenband maken ze zo goed knuffelen en ondersteunen je voet veel beter dan de meer dunne versies, vooral als je ze koopt met de bedoeling ze voor lange tijd te gebruiken ( d.w.z. de duur van een werkdag). Het is natuurlijk belangrijk op te merken dat sandalen op veel conventionele kantoren mogelijk niet toegestaan ​​zijn. Dus als dit voor u geldt, zou ik de sandalen uitschakelen voor dit paar traditionele zwarte pompen (de in vorm is geweldig).

Ook, zoals sommigen van jullie misschien herinneren, had ik nog een blush roze monochromatische look niet zo goed geleden. In dat bericht gebruikte ik ook een zwarte schoen, evenals sommige bezoekers vermeldden dat ze misschien de voorkeur geven aan een naaktschoen in combinatie met zo’n zachte kleur. Ik geloof dat een lichtere schoen er geweldig uit zou zien, maar persoonlijk houd ik van het contrast tussen de bleke blos roze en zwart. Voor mij maakt de zwarte combinatie eigenlijk de zachtheid van de roze tint pop meer, maar dit is gewoon persoonlijke voorkeur en het is logisch dat een naaktschoen voor velen instinctief zou zijn. Dus het is zoveel als jij. Hoe dan ook, we kunnen waarschijnlijk nog steeds vrienden zijn.

P.S. Voor degenen die het hebben gevraagd, is de Vince Camuto -jas die vandaag is gebruikt die hierboven is gekoppeld, in feite exact dezelfde precieze kleur als de bovenste, broek en andere coördinerende stukken. Om de een of andere reden lijkt de kleur donkerder/meer verzadigd op de foto op de website van Nordstrom, maar persoonlijk is het de precieze exact dezelfde “taffy roze” tint.

Volg @maryorton op Instagram!

Vierenachtig

Deze publicatie is opgericht in samenwerking met Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *