De belangrijkste 5 tools die producenten van sublimatie -kleding sublimeren zouden moeten hebben!

De belangrijkste 5 tools die producenten sublimeren zouden moeten hebben!
14/07/2019, gepubliceerd door Alanic Global
Sublimatie -innovatie is de ontwikkeling die het meest recente modetijdperk manifesteert met de stijl en voordelen die het biedt. In dit tijdperk, wanneer iedereen een beetje inspanning wil leveren en iets groots wil bereiken, is sublimatiekleding de ideale mode -optie omdat het er moeiteloos goed uitziet. Dit is de reden waarom het publiek van vandaag de levendig gedrukte gesublimeerde kleding met open armen omarmt. Beginnend met shirts, T-shirts, jassen, broeken tot sokken, petten en sjaals-praktisch alle kledingstukken en accessoires worden nu versierd met sublimatietechnologie.

Er zijn echter verschillende redenen achter de populariteit. Of het nu gaat om de duurzaamheid van de kleuren of de verschillende keuzes in patronen, sublimatie heeft zowel de ballen van sport als mode geregeerd. Wat zijn echter de primaire componenten die de producenten gebruiken om kleding te sublimeren? Het is buitengewoon essentieel om te begrijpen of iemand zijn of haar eigen kledinglijn wil beginnen. Hier zijn hier een lijst van tools die nodig zijn bij het afdrukken van sublimatie.
1) computer, het fundamentele element:
Zonder een computer is sublimatieafdruk onmogelijk. U moet een grafische softwareapplicatie instellen, zoals Corel Draw of Adobe Innovative Suite om de patronen te produceren die u op de stof wilt tekenen. Het selecteren van polyestermateriaal vereenvoudigt uw taak. Veel van de gereputeerde sublimatiekledingproducenten bezitten tegenwoordig een aantal computers en talloze software om verschillende soorten stijlen te produceren om op hun producten af ​​te drukken. Het geavanceerde kleurenbeheersysteem dat is ontwikkeld in de softwareapplicatie helpt de ontwerpers om de beste tinten te selecteren waar hun klanten om hebben gevraagd.

2) Een inkjetprinter:
Een ondersteunende en compatibele inkjetprinter is vereist om de patronen op de stof af te drukken. Zonder een inkjetprinter kan sublimatieafdrukken niet correct worden uitgevoerd. Deze printers bieden extreem snel en hoogwaardige printen binnen korte tijd. Deze technieken zijn eveneens kosteneffectief voor de groothandelaren van de sublimatie, evenals degenen die hun eigen merken willen beginnen met gesublimeerde kleding.
3) Speciale inkten voor sublimatie:
Meestal worden twee soorten inkten gebruikt voor het afdrukken van sublimatie; namelijk Artainium evenals Sublijet. Voor printers zoals Epson en Ricoh is Sublijet geschikt, maar artainium is niet van toepassing in beide. Deze inkten zijn praktisch exact hetzelfde met zeer weinig verschil in de kleuraanpassingen. Voor het gebruik van Artainium moet OE Corel Draw of Photoshop in hun systeem hebben en daarentegen, is Sublijet geschikt voor alle afdrukkende software.
4) Warme pers:
Sublimatie draait alles om het inbrengen van de kleur in het materiaal met warme drukken. Om deze reden vereist u een warme pers of een siliconenwikkel in een oven om de kleding te sublimeren.
5) Software voor kleuraanpassing:
Aangezien er mogelijkheden zijn voor het mengen van kleuren bij het afdrukken van sublimatie, moet u de inkten toepassen met de online applicatie voor kleuraanpassingssoftware. Photoshop, Corel Draw of Power Chauffeur – Al deze software kan u helpen de kleuren toe te passen.

Dus degenen die van plan zijn om hun eigen bedrijf in kledinglijn te starten, kunnen snel kiezen voor sublimatiekleding met behulp van de bovenstaande tools.

Tags:
gesublimeerde kleding
Sublimatie -kledingfabrikanten
sublimatie kledingproducenten VS
sublimatie kledinggroothandelaren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *