Waarom wordt gesublimeerde kledingstukken op de patronen die wereldwijd vermeldt?

Waarom sublimated kledingstukken staan ​​op de patronen die wereldwijd worden vermeld?
04/06/2019, gepubliceerd door Alanic Global
Sublimatie -kledingstukken zien snel groei over de hele wereld en er wordt verwacht dat het tot een markt van 12 miljard euro zal stappen vanaf de huidige markt van 7+ miljard euro. Dat is niet het soort groei dat je ziet op een kledingpatroon dat niet verschuldigd is.

Maar wat is het met dit kledingstuk dat het zo onweerstaanbaar maakt voor klanten?

In deze blog gaan we een paar dingen bekijken over sublimatie kleurstofkleding waardoor dit soort kleding een wereldwijde aanwezigheid heeft.
1. Het op maat gemaakte voordeel van sublimatiedye
Sublimatie kleurstof bevat een op maat gemaakt voordeel-hiermee kunt u de allerbeste afdrukken en stijlen binnen een extreem korte periode hebben. Dit geeft aan dat u een uitstekende methode hebt om elk type afdrukken te krijgen dat u wilt, afhankelijk van het type patronen dat de rondes doet.

Het op maat gemaakte voordeel is een enorme kampioen voor de sublimatieverkleurcollectie, evenals dat een van de veel redenen is waarom het zo’n wereldwijde aanwezigheid wordt.
2. Eenvoudig te doen en supersnel
Een andere reden voor de populariteit van gesublimeerde kledingmakers over de hele wereld is de eenvoud waarmee de productie wordt gedaan. Hier is een mogelijkheid voor u om alles binnen enkele momenten te krijgen – het enige dat u vereiste, is door polymeersubstraat geïnduceerde lege kleding.

Andere afdrukken aan de andere kant zijn erg tijdrovend in vergelijking met de snelheid van sublimatie en dat is echt een van de geavanceerde functies hier.

3. Ongelooflijk langdurige kleur vertolking
Veel van de prints verliezen hun oogverblindend met de tijd en werden daarom uiteindelijk minder en minder minder draagbaar. Voor sublimatie herengroothandel leveranciersbedrijven is dit beleid niet van toepassing.

Omdat de afdruk wordt gemaakt door het gebruik van warmte evenals druk op polyester of ander door polymeersubstraat geïnduceerde stof, bindt sublimatiebindingen op moleculair niveau.

Dit geeft aan dat de kleur levendig blijft lang na routinematige slijtage en verliest nooit echt de verblinding waarvoor het in de allereerste plaats werd gebracht.

Nu je een eerlijk concept hebt van precies hoe sublimatiekleding deze wereldwijde liefde heeft verzameld, neem je vandaag contact op met een maker en ontdek je meer. Dus, waar wacht je nog op?

Tags:
Herengroothandel distributeur
gesublimeerde kleding
Sublimated kledingfabrikanten
Sublimated kleding usa
Sublimatie -kledingfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *