Selecteer kleding om te dragen tijdens het rijden op een mountainbike

Kies kleding om te dragen tijdens het rijden op een mountainbike
12/04/2021, gepubliceerd door Alanic Global

Klaar klaar worden voor een reis op je MTB -fiets is ongetwijfeld opwindend. Zoveel als je voorbereid bent op de reis is in wezen echter, net zo belangrijk, het hebben van de juiste kleding. Omdat elk type fietsen anders is, is kleding voor het rijden op een MTB -cyclus ook geen twijfel anders. Als je de juiste kleding draagt ​​tijdens het rijden op de MTB -cyclus, zal je rijervaring ook heel anders zijn, maar ook veel aangenamer.
Bij het extreem begin is de essentiële kledinghandleiding voor elk type fietser dat ze de sporten van strak en aanhankelijke kleding op off-road paden moeten verwijderen. Als je koopt voor gloednieuwe kleding en zich afspeelt van prominente Britse kledingfabrikanten groothandel, ontdek dan dingen die je in vorm precies goed in plaats van compromitteren op de onnauwkeurige aanvallen die je extreem onaangenaam op het pad kunnen maken.
Voor elk type koude en het regenteren van klimaatfietsen wordt gesuggereerd dat je een mountainbikenjasje hebt. Toegewijde jassen voor mountainbiken verschillen van andere typen, omdat ze zijn gemaakt van meer weerstandse materialen om de moeilijkere rijsituaties te doorstaan. Als u een jas met een kap koopt, zorg er dan voor dat de kap comfily op een helm past.
Als het gaat om het kiezen van een trui voor een MTB-fietstocht, bladert u naar iets dat lichaamsaanpassing is, maar niet aanhankelijk. Ga voor meer zwaartekrachtgerichte kleding voor iets dat nog steeds losser is. Als je op een locatie rijdt met geweldige aanbiedingen van flora, kun je een trui kiezen met vollere mouwen om zowel tegen de takken als borstels te beschermen. Voor de zomer zal een lichtgewicht mouwloos jas ook goed werken.

Lichaams passende shorts hebben de voorkeur als u op zoek bent naar spiermassa-ondersteuning bij het rijden op een MTB-fiets. Niettemin, als dit niet uw primaire zorg is, werken aerodynamische loszittende shorts ook prima voor een ritje.
Als het gaat om het kopen van de benodigde kleding voor een reis op uw MTB -cyclus, heeft u specifieke shorts nodig die eenvoudige beweging van de benen mogelijk maakt. Toegevoegde functies in de shorts zijn een gewatteerde kruisvoering die zowel de vochtigheid als de wrijving zal verminderen, waardoor elk type onbehagen tijdens een lange rit wordt verminderd.
Ondernemers, u kunt de beste fietskleding voor uw winkel kopen door contact op te nemen met een van de beste fietsersfabrikanten in de industrie. Vraag een citaat aan van het ondersteuningsteam en zoek met de collectie die ze te bieden hebben. Single Out -stukken die u leuk vindt voor uw winkel en spellen uw bulkorder op via e -mail.
Audioversie: klik hier
Richting:

Tags:
Kledingfabrikanten in het VK
fabrikanten van fietskleding in New Jersey
fabrikanten van fietskleding
fietskleding groothandel in Californië
Britse kleding fabrikanten groothandel
fabrikant van groothandelskleding in het VK
Groothandel fietskleding in Texas
Groothandel fietstrui

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *