Bijgewerkte shirting + kanten kokerrok

Geborduurd top: apparatuur (te koop!) | Poeslagrok: DVF (te koop!) | Naaktpompen: Charles David Maxx (te koop!) | Zonnebril: Marc Jacobs (vergelijkbaar hier te koop!) | Tas: Dolce & Gabbana | Lip Color: NARS (hou van deze set in de uitverkoop!)

<< >

Ten eerste is vandaag de laatste dag van vroege toegang tot de Norstrom -jubileumverkoop en wat ik ook gebruik in de publicatie van vandaag is opgenomen in de verkoop! Als je een kaarthouder bent (of ongelooflijk vriendelijk met iemand die dat is!), Moet je vandaag je favorieten pakken voordat de Flood Gates morgen openen en dingen nog sneller bieden. Als u geen kaarthouder bent, verwijdert u uw agenda en start u nu met het verpakken van koolhydraten. Het wordt een fantastische vrijdag.

Zoals u in mijn memo van het voorjaarspatroon begrijpt, heeft Shirting echt een moment (of veel meer als een revolutie!) En ik kan niet genoeg krijgen. Hoewel ik me een traditionele knapperige button-down leuk vind, is dit het moment om je arsenaal van deze Wear-to-Work (en spelen!) Staples op te lossen. De eigentijdse visie van dit seizoen op traditionele herenkleding shirting omvat de toevoeging van belmouwen, ruches details, borduurwerk, noem maar op. Exhibit A: Deze gestreepte button down met subtiele borduurdetail die de dingen echt een inkeping schopt. Bewijzen B evenals C: deze gegolfde knop naar beneden (onthoud dit van mijn Instagram Live?!) En deze geschulpte button-down. Al deze T -shirts infuseren uw werkkast met een ernstige stijl zonder wenkbrauwen te vergroten. Bekijk hieronder veel meer van mijn favoriete “Classic Tee Shirts met een twist”!

Vorig item

1 van 23

volgende item

Ik moet ook zeggen dat deze kanten kokerrok een van mijn favoriete aankopen is van de Nordstrom -jubileumverkoop daarom ver. Het is niet vaak dat je DVF -stukken met zo’n korting kunt ontdekken, en ik kan niet voldoende geweldige dingen over deze schoonheid geven. De rok past als een droom en heeft een beetje stretch (zonder huiddicht te zijn) waardoor het de meest comfortabele kokerrok op de planeet is.

Ten slotte, deze naaktpompen! Ik moet eerlijk zijn, toen ik de sub-$ 70 kosten zag identificeren op deze puppy’s, was ik een beetje op mijn hoede. Ik begrijp echter dat sommige van mijn bezoekers (vooral degenen onder u die recent cijfers zijn!) ALTIJD vragen om aanbevelingen voor betaalbare werkschoen, dus ik wilde deze testen en rapporteren. Nadat ik ze de hele dag heb gebruikt, kan ik ze een solide twee duimen omhoog geven! Deze specifieke pomp van Charles David Pointy-teen is verkrijgbaar in vier absoluut fenomenale kleuren, dus als je net begint en probeert een betaalbare hiel voor het kantoor te vinden, voeg deze dan toe aan je lijst. Over budgetvriendelijk gesproken, zorg ervoor dat u de recente publicatie inspecteertH met al mijn ontdekkingen minder dan $ 50!

Borduurde top: apparatuur (te koop!) | Poeslagrok: DVF (te koop!) | Naaktpompen: Charles David Maxx (te koop!) | Zonnebril: Marc Jacobs (vergelijkbaar hier te koop!) | Tas: Dolce & Gabbana | Lip Color: NARS (hou van deze set in de uitverkoop!)

<< >

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *