Maandagpauze: Funny Coffee T-shirts

Koffie T-shirts voor de eeuwig moe
We begonnen de week deze maandag oh, zo langzaam. Waarom niet een beetje juichen met een aantal koffie-t-shirts? Productiviteit op een laag punt, dus een liter koffie wordt de hele dag door verwacht. Aangezien het zo aanwezig is, zo nodig wanneer er behoefte is aan een verbetering van energie aan het begin van de week of midden in de nacht. We hebben ook een beslissing genomen om koffie de juiste aandacht te geven op onze T-shirt-blog.
Om de motoren te starten, zal dit bericht zich richten op enkele motiverende, grappige, vrij charmante prints. Allemaal met hetzelfde populaire thema: koffie. Koffieliefhebbers of verslaafden zullen geestige T-shirts waarderen die het magische drankje vieren dat de wereld in de meest directe situaties houdt. Freelancers kennen dit het beste, vooral dicht bij een deadline.
Hier is het beginnen van de week op een milde toon, maar met een sterke koffie in de hand die creativiteit, motivatie en productiviteit zal voeden.
Waarom zou je moeite doen? Save the CoffeecatffeineQuitting is voor QuitersLiquid Crackjust Brew Itjust Voeg coffeegoed Morning Fairyhot Lovecoffee pluscoffee Timecoffee Timecoffee O’Clockthe CoffeeSbearly Awakeneve Awakenever Tillwake Upcoffee en Donutsi was hier
0/5 (0 beoordelingen)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *