Ultieme modegids voor vrouwen die op vakantie gaan in de zomer 2022

Julia Kicova / Unsplash

De laatste 2 jaar zijn voor bijna iedereen extreem moeilijk geweest. Niet alleen sinds het gevaar van Covid, maar omdat het veel mensen heeft verhinderd hun droomhuwelijken of vakanties te hebben.

In 2022 hebben het aantal mensen op het gebied van mensen in het buitenland geboekt, evenals zo vakantie in een Europese stad of op het strand.

Gelukkig zijn er enkele basis nietjes die je kunt aan de vakantie die overal in je heen gaat.

Neem een ​​jas of jas

Het is veel meer een Britse kwestie, maar het kan bij iedereen opkomen. Je gaat op vakantie, evenals het regent – ook al is het half augustus. Jammer!

Een methode om hierop voor te bereiden, is om een ​​jas of jas mee te nemen. Ze hoeven niet te verstikken en in feite zijn er veel routine en plus-size jassen UK die zijn gemaakt met zomerkleding in gedachten. Dus, zelfs als het niet regent, kun je het nog steeds opzetten en er stijlvol uitzien.

Tamara Bellis / Unsplash

Sunhats zijn een must

Het is eenvoudig om de waarde te negeren om jezelf tegen de zon te beschermen, vooral wanneer je het probeert op te nemen op dat strand in Italië. Je kunt jezelf echter van nature beveiligen tegen schadelijke UV -stralen door zowel een zonhoed als nee te gebruiken, een containerhoed of een honkbalpet is niet wat in deze zin wordt aangegeven door een zonhoed!

Draag een hoed met een brede rand, gemaakt van stro of katoen, en zorg ervoor dat deze ademend is. Dit biedt een passende beveiliging voor uw hoofd, schouders, omgaan met (en zelfs armen) en zal uw hoofd ook koel houden.

Neem schoenen!

Dit lijkt misschien een vreemd probleem, maar als je op vakantie gaat, zul je waarschijnlijk veel meer dan één paar schoenen vereisen.

Dit is om het hoofd te bieden aan de verschillende temperaturen die u kunt ervaren en, natuurlijk, om ondersteuning te bieden wanneer u verschillende activiteiten uitvoert. U wilt ervoor zorgen dat u de ideale gedempte schoenen gebruikt als u lange afstanden loopt. Je wilt geen brogues op een strand gebruiken!

Zie ook

Winkel en stijl, lentemode, zomerse mode
precies hoe je minimalistische kleding kunt stylen met stijlvolle zonnebril

Geen leer

U wilt uw koffer inpakken met zowel licht als ademende kleding, vooral als u naar het Caribisch gebied of andere warme klimaten reist.

Het is altijd enigszins aantrekkelijk om leer of ander zware materialen te nemen, omdat je misschien gelooft dat ze er cool uitzien. Hoewel ze dat doen, is het veel beter om lichtere kleding te nemen, zoals rokken en tops gemaakt van linnen en katoen. Hierdoor kunt u zo goed blijven en er ook op hetzelfde moment uitstekend uitzien.

Tankini’s zijn binnen

Nu, op het onderwerp van het strand. Wat zit er in?

Welnu, dames, u zult blij zijn te begrijpen dat de bikini nergens heen gaat, maar voor de uiterste blik tijdens het zonnebaden op het strand, wilt u misschien in een tankini investeren. Dit zijn in essentie opslagtanks gemaakt van exact hetzelfde materiaal als zwemkostuums, evenals bikinibroekjes of een hotpants gemaakt van exact dezelfde stof. Ze zien er geweldig uit, zijn zowel trending als natuurlijk, houden je gedekt!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *